VakantieXperts


VakantieXperts staat garant voor een goedkope zonvakantie binnen of buiten Europa.


De populairste bestemmingen

Strand- en zonvakantie, de mooiste stranden, Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije

Voor een vakantie aan zee regelt VX.nl uw verblijf in een hotel of appartement, zodat u zorgeloos van uw strandvakantie kunt genieten. Het gehele jaar door bieden zij diverse pakketreizen naar zonbestemmingen aan. U vindt dan ook regelmatig nieuwe aanbiedingen voor zonvakanties naar zonbestemmingen binnen en buiten Europa. VX.nl heeft vele voordelige vakantie aanbiedingen, kijk op vakantie Aruba, vakantie Canarische eilanden, vakantie Cuba, vakantie Turkije envakantie Portugal.

De mooiste zandstranden ver weg

Één van de populairste zonbestemmingen in dit gebied is Aruba. Hier gaan de bekende parelwitte zandstranden en de ruige rotskusten over in een mooie azuurblauwe zee. Mooie baaien en afgelegen strandjes maken uw vakantie in Aruba tot een ware droom. En dit alles op slechts tien uur vliegen van Nederland!
de mooiste stranden »

vakantie Dominicaanse republiek

De plaatsjes Boca Chica en Juan Dolio liggen in het zuiden en Punta Cana in het zuidoosten. Bij Punta Cana vindt u de mooiste palmenstranden, kortom uitermate geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Verder zijn overal wel watersportfaciliteiten te vinden.
Vakantie Dominicaanse Republiek »

Zonvakanties Mexico: Playa del Carmen en Cancun

Echte toeristenplaatsen zijn het op Europa gerichte Playa del Carmen, en Cancun. Hier zijn de grote hotels en appartementen van Mexico te vinden. Playa del Carmen is een leuke, inmiddels redelijk drukke badplaats, maar heeft nog wel de typische Mexicaanse sfeer weten te behouden.
vakantie Mexico »

Stranden dichterbij zoals Griekenland en Spanje

Griekenland grenst aan de Middellandse Zee en heeft een zeer gunstig klimaat, met warme, droge zomers en milde, natte winters. De temperatuur is over het algemeen bijzonder aangenaam, met zo'n 300 zonnige dagen per jaar. vakantie Griekenland »

Prachtige costa's in Spanje

Doordat Spanje zo groot en veelzijdig is, kan het lastig zijn de juiste zonbestemming te kiezen! Er zijn diverse mooie gebieden die met hun eigen charme een bezoek meer dan waard zijn. De vele kuststreken, of “costa’s”, hebben allemaal wel iets speciaals.
vakantie Spanje »

Aanbiedingen bij VX.nl, u kunt alle kanten op!

Het volledige aanbod aan zonaanbiedingen in de door u gewenste periode vindt u via de zoekmodule. Het aanbod van appartementen en hotels op VX.nl is zeer gevarieerd en er is voor elk budget wel een geschikte zonvakantie te vinden. VX.nl biedt regelmatig nieuwe goedkope strandvakanties aan, waarbij u de keuze heeft uit vliegreizen en strandvakanties met eigen vervoer. Vergeet dus niet deze pagina’s even te checken als u op zoek bent naar een zonvakantie!