Wintersport


Snowrental geeft u de mogelijkheid om skimateriaal online te reserveren van een winkel in het door u gekozen skioord. SnowRental opereert als een skimateriaal reserveringsagent voor winkels over de gehele wereld. Zij maken een reservering voor uw skimateriaal met een winkel.W I N T E R S P O R T A C C O M O D A T I E S   E N   R E I Z E N   V A N : 

Arke   Avac-Vakantiewoningen   Belvilla   Bizztravel  
Camelot   Chalet.nl   ChaletsPlus   ChaletTravel  
Elmar Reizen   Fi Vakantiehuizen   Husk   Kras  
Nortlander   OAD   Pharos Reizen   PV-Holidays  
Sneeuwfun.nl   Snowblend   Snowtime Travel   SnowTREX  
Sunweb   SkiHorizon   Skieninfrankrijk.nl   Wintersportaccommodaties.nl  
Wintersportbungalowstsjechie        Ski-Thalys: laat die winter maar komen!

Thalys brengt u deze winter snel en comfortabel naar de mooiste skigebieden in de Franse Alpen. Vanaf 18 december 2010 t/m 26 maart 2011 zal Ski-Thalys weer elke zaterdag vanuit Nederland naar Brussel en dan in één keer door naar vele bestemmingen in de Franse Alpen rijden. Als dat geen goed begin van uw skivakantie is! U kunt terugreizen vanuit Frankrijk t/m 2 april 2011. Boeken voor het seizoen 2010-2011 kan vanaf 1 september om 09.00u.


Aankomststations Ski-Thalys

Ski-Thalys brengt u rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice. Vanaf deze stations vertrekken bustransfers verzorgd door SnowBuzz naar vele skidorpen. Kijkt u in het overzicht van wintersportbestemmingen voor de mogelijkheden.T R A V E L T R O E F 

Traveltroef.nl biedt u een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor stedentrips, autovakanties, wintersportvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen.
U ontvangt op alle door hen aangeboden pakketreizen 5% korting* over de reissom. De korting wordt berekend over de basisreissom. Over toeslagen zoals luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, halfpension, reserverings- en/of dossierkosten, weekendtoeslagen etc. ontvangt u geen korting.
Per boeking berekenen zij eenmalig € 22,50 dossierkosten.

* Voor een aantal reizen kan een afwijkende korting van kracht zijn. U wordt hier vooraf over geïnformeerd. Over losse autohuur en verzekeringen ontvangt u geen korting.
Traveltroef.nl is een website van Reisburo Arkelstede te Gorinchem. Reisburo Arkelstede is lid van het ANVR (nummer 1953) en SGR (nummer 1265).

meer informatieP O L E N R E I S B U R O . N L 

WINTERSPORT ZAKOPANE

Zakopane met 30.000 inwoners, gelegen in het woiwodschap Klein-Polen. Het is het wintersportcentrum bij uitstek in Polen, geliefd uitvalsoord voor wandelaars in de Tatra (gebergte).
Lang was Zakopane niet meer dan een klein bergdorpje. Zo is bekend dat er in 1646 niet meer dan 43 inwoners waren. Pas in het midden van de 19e eeuw begon Zakopane als stad in betekenis toe te nemen en begon toeristen en kunstenaars uit het 100 km noordelijker gelegen Krakau aan te trekken. In 1889 telde de stad 3000 inwoners. Vanaf die tijd was het stadje ook makkelijker bereikbaar door een treinverbinding. De stad ligt op een hoogte van 800 meter aan de voet van de berg Giewont. Tegenwoordig trekt de stad vele toeristen, er zijn talrijke hotels en pensions. Door de typerende bouwstijl van de Podhale met houten huizen en veel houtsnijwerk, heeft het stadje nog steeds een dorps karakter.

meer informatieChalet morzine
Luxury accommodation in Morzine French Alps. Privately owned chalets in Morzine for your comfort and stay. Contact us at Ski Chalet Morzine for your requirement.

Ski Helmets
Chelston direct stocks a wide selection of ski helmets from great brand such as casco, uvex, bloc, trespass and sinner.

Drop In Chalets
Drop in chalets offers catered ski chalet accommodation in chamonix. Our aim is to share our passion of skiing and the mountains with others and to provide a ski holiday thats not only comfortable and luxurious but catered for, effortless and upon arrival

Catered Samoens
Ski Chalet Samoens - Grand Massif in French Alps

Ski chalet grand massif
Ski Chalet Samoens - Grand Massif in French Alps

Lastminutes| Pakketreizen| Goedkope hotels |Weekend Weg| Sitemap | Partners | Contact